Bwa taalnaam

Taal Naam: Bwa
ISO Taalcode: bww
GRN Taal Nommer: 23090
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Bwa

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe (in Libango)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C09360).

Woorde van Lewe (in Libati)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Bwa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12280).

Woorde van Lewe (in Libati: Lingbandi)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18721).

Woorde van Lewe (in Libua)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C08230).

Woorde van Lewe (in Libua: Libuali)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Bwa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12431).

Woorde van Lewe (in Libua: Linganzolo)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Bwa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12440).

Dialecten verwant aan Bwa

People Groups who speak Bwa

Bwa;