Sherbro taalnaam

Taal Naam: Sherbro
ISO Taalcode: bun
GRN Taal Nommer: 4750
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Sherbro

Sherbro - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Sherbro

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download  MP3 in Sherbro) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..


Kyk, Luister & Lewe 2 Mighty Men of GOD (in Sherbro: Shenge)

(Download  MP3 in Sherbro) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 5 On Trial for GOD (in Sherbro: Shenge)

(Download  MP3 in Sherbro) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Teacher & Healer (in Sherbro: Shenge)

(Download  MP3 in Sherbro) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Lord & Saviour (in Sherbro: Shenge)

(Download  MP3 in Sherbro) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Songs (in Sherbro: Shenge)

(Download  MP3 in Sherbro) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Download Sherbro

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Sherbro - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Sherbro

Amampa
Mampa
Mampwa
Shiba
Southern Ballom
Southern Bullom

Waar Sherbro wordt gesproken

Sierra Leone

Dialecten verwant aan Sherbro

People Groups who speak Sherbro

Sherbro;

Informatie over Sherbro

Ander Inligting: Close to Bullom So, Krim; Muslim & Christian.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.