Braj taalnaam

Taal Naam: Braj
ISO Taalcode: bra
GRN Taal Nommer: 6371
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Braj

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Braj

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in ब्रज भाषा: अन्तर्बेदी [Braj Bhasha: Antarbedi])

(Download Goeie Nuus MP3 in Braj) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63081).

Woorde van Lewe - Outreach (in ब्रज भाषा: अन्तर्बेदी [Braj Bhasha: Antarbedi])

(Download Woorde van Lewe - Outreach MP3 in Braj) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63082).

Woorde van Lewe w/ HINDI songs

(Download Woorde van Lewe w/ HINDI songs MP3 in Braj) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Songs are in Hindi (C33400).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Braj Bhasha - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Braj Bhasha - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Braj

Bahasa Braj
Braja Bhasa
Braj-Bhakha
Braj Bhasha
Brajbuli
زبان برج
ब्रज
布拉吉語
布拉吉语

Waar Braj wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Braj

Informatie over Braj

Alfabetisering: 80

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.