Bum taalnaam

Taal Naam: Bum
ISO Taalcode: bmv
GRN Taal Nommer: 4434
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Bum

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Bum

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Mbuk)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Bum) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C25101).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Bum) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (C30230).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bum - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Bum - 2014 CABTAL, In cooperation with Wycliffe Bible Translators, Inc. - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Bum - 2014 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Bum

Bom

Waar Bum wordt gesproken

Cameroon

Dialecten verwant aan Bum

  • Bum (ISO Language)

People Groups who speak Bum

Bum;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.