Blang taalnaam

Taal Naam: Blang
ISO Taalcode: blr
GRN Taal Nommer: 22786
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Blang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Blang-Shan)

(Download Goeie Nuus MP3 in Blang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63352).

Goeie Nuus (in Blang-Shan)

(Download Goeie Nuus MP3 in Blang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A29841).

Woorde van Lewe 1 (in Blang-Shan)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Blang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C29770).

Woorde van Lewe 2 (in Blang-Shan)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Blang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29771).

Woorde van Lewe (in Yi: Pula in Mengzi)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Blang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C28831).

Woorde van Lewe (Eval) (in Yi: Pula in Yuanyang)

(Download Woorde van Lewe (Eval) MP3 in Blang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. 12-0302 (C28840).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Plang - (The Jesus Film Project)

Waar Blang wordt gesproken

China

Dialecten verwant aan Blang

People Groups who speak Blang

Bulang, Blang;