Bamu taalnaam

Taal Naam: Bamu
ISO Taalcode: bcf
GRN Taal Nommer: 23099
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Bamu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Bamu: Lower)

(Download Goeie Nuus MP3 in Bamu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C19441).

Woorde van Lewe 1 (in Bamu: Lower)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Bamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C02550).

Woorde van Lewe 2 (in Bamu: Lower)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C50530).

Woorde van Lewe w/ MUBAMI (in Bamu: Upper)

(Download Woorde van Lewe w/ MUBAMI MP3 in Bamu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Incl. messages in MUBAMI. (C15240).

Woorde van Lewe (in Bamu: Upper)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C74856).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bamu - (The Jesus Film Project)

Dialecten verwant aan Bamu

People Groups who speak Bamu

Bamu;