Bobo Fing: Ouroue taalnaam

Taal Naam: Bobo Fing: Ouroue
ISO Taalcode: bbo
GRN Taal Nommer: 3016
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Bobo Fing: Ouroue

Bobo Fing Ouroue - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bobo Fing: Ouroue

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Bobo Fing: Ouroue) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A37711).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Bobo Fing: Ouroue) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C09120).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Bobo Madare, Northern - 1981 Bible Society of Burkina Faso - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Bobo Fing: Ouroue

Black Bobo
Bobo Madare, Northern: Ouroue
Northern Bobo Madaré (ISO Taalnaam)
Ouroue

Waar Bobo Fing: Ouroue wordt gesproken

Burkina Faso
Mali

Dialecten verwant aan Bobo Fing: Ouroue

People Groups who speak Bobo Fing: Ouroue

Bobo Fing;

Informatie over Bobo Fing: Ouroue

Ander Inligting: Understand Bambara. Some Islam & Christian.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.