Azerbaijani, North taalnaam

Taal Naam: Azerbaijani, North
ISO Taalcode: azj
GRN Taal Nommer: 5031
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Azerbaijani, North

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Azerbaijani, North

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Azerbaijani, North) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80643).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Azerbaijani, North) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80644).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Azerbaijani, North) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80645).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Azerbaijani, North) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80646).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Azerbaijani, North - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Azerbaijani North - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Azerbaijani, North - (Faith Comes By Hearing)
Who is God? - Azerbaijani - (Who Is God?)

Andere namen voor Azerbaijani, North

Azerbaijan
Azerbaydzhani
Azeri Turk
North Azerbaijani (ISO Taalnaam)
Turkler

Waar Azerbaijani, North wordt gesproken

Armenia
Azerbaijan
Estonia
Georgia
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Russia
Turkmenistan
Ukraine
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Azerbaijani, North

People Groups who speak Azerbaijani, North

Azerbaijani, North; Turk, Meskhetian;

Informatie over Azerbaijani, North

Ander Inligting: Literate in Azer.: N.; Bible.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.