Mai Brat taalnaam

Taal Naam: Mai Brat
ISO Taalcode: ayz
GRN Taal Nommer: 13290
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Mai Brat

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Mai Brat Group)

(Download  MP3 in Mai Brat) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Life of Christ (in Mai Brat Group)

(Download  MP3 in Mai Brat) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. .

Woorde van Lewe 1 (in Mai Brat Group)

(Download  MP3 in Mai Brat) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes 6 dialects.

Woorde van Lewe 2 (in Mai Brat Group)

(Download  MP3 in Mai Brat) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes Mare and Mai Sai.

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Mai Brat - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Mai Brat

Ajamaru
Atinjo
Ayamaru
Brat
Maibrat
Maite
Majbrat
Mey Brat
Май Брат

Waar Mai Brat wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Mai Brat

People Groups who speak Mai Brat

Ayamaru;