Amhaars taalnaam

Taal Naam: Amhaars
ISO Taalcode: amh
GRN Taal Nommer: 1
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Amhaars

Amharic - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Amhaars

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download MP3 in Amhaars) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD

(Download MP3 in Amhaars) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download MP3 in Amhaars) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 3 Victory through GOD

(Download MP3 in Amhaars) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 4 Servants of GOD

(Download MP3 in Amhaars) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD

(Download MP3 in Amhaars) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download MP3 in Amhaars) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download MP3 in Amhaars) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download MP3 in Amhaars) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Portrait of Jesus

(Download MP3 in Amhaars) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. .

Woorde van Lewe 1

(Download MP3 in Amhaars) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download MP3 in Amhaars) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Amhaars

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Amhaars

Woorde van Lewe w/ AMHARIC song Download Woorde van Lewe w/ AMHARIC song MP3 in Amhaars (in Deme)

Audio/Video van andere bronnen

God's Story Video and Audio - Amharic - (God's Story)
Jesus Film Project films - Amharic - (The Jesus Film Project)
Renewal of All Things - Amharic - (WGS Ministries)
The Bible - Amharic - መጽሐፍ ቅዱስ [ድምፅ] - (Wordproject)
The Jesus Story (audiodrama) - Amharic - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Amharic - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Amhaars

Abyssinian
Amarico
Amárico
Amarigna
Amarinya
Amharic (ISO Taalnaam)
Amharique
Amharisch
Bahasa Amharik
Ethiopian
زبان امهری
Амхарский
衣索比亞語
阿姆哈拉語
阿姆哈拉语
አማርኛ
암하라어

Waar Amhaars wordt gesproken

Australia
Chad
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Israel
Nigeria
Sweden
United States of America

People Groups who speak Amhaars

Amhara, Ethiopian; Oromo, Wallo; Weyto;

Informatie over Amhaars

Bevolkingsaantal: 21,800,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.