Albanian, Gheg taalnaam

Taal Naam: Albanian, Gheg
ISO Taalcode: aln
GRN Taal Nommer: 3084
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Albanian, Gheg

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Albanian, Gheg

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download Goeie Nuus MP3 in Albanian, Gheg) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63194).

Krishti i Gjallë 1 - 60 [Die Lewende Christus 1-60] (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download Die Lewende Christus 1-60 MP3 in Albanian, Gheg) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65028).

Krishti i Gjallë 61 - 120 [Die Lewende Christus 61-120] (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download Die Lewende Christus 61-120 MP3 in Albanian, Gheg) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65029).

LLL 1,2,3,4,5 (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 1,2,3,4,5 MP3 in Albanian, Gheg) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (V63484).

LLL 1 Beginning with GOD (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Albanian, Gheg) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63195).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Albanian, Gheg) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63196).

LLL 3 Victory through GOD (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Albanian, Gheg) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63197).

LLL 4 Servants of GOD (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Albanian, Gheg) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63198).

LLL 5 On Trial for GOD (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Albanian, Gheg) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63293).

LLL 6,7,8 Goeie Nuus (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 6,7,8 Goeie Nuus MP3 in Albanian, Gheg) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (V63485).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Albanian, Gheg) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63294).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Albanian, Gheg) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63340).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Albanian, Gheg) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63295).

Luke's Gospel - Portions (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download Luke's Gospel - Portions MP3 in Albanian, Gheg) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A64134).

A New Life (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download A New Life MP3 in Albanian, Gheg) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63438).

Portrait of Jesus 1

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Albanian, Gheg) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34120).

Portrait of Jesus 2

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Albanian, Gheg) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34121).

Testimony/ Poem and Song (in Shqip [Kosovan Albanian])

(Download Testimony/ Poem and Song MP3 in Albanian, Gheg) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A62990).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Albanian, Gheg) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18830).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Albanian, Gheg) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21510).

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - Albanian - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Albanian, Kosovar - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Albanian Kosovar - (The Jesus Film Project)
Who is God? - Albanian - (Who Is God?)

Andere namen voor Albanian, Gheg

Albanski
Geg
Gheg
Gheg Albanian (ISO Taalnaam)
Guegue
Shgip
Shopni
Shqipni

Waar Albanian, Gheg wordt gesproken

Albania
Australia
Bulgaria
Lithuania
Macedonia
Montenegro
Romania
Serbia
Slovenia
United States of America
Yugoslavia

Dialecten verwant aan Albanian, Gheg

People Groups who speak Albanian, Gheg

Albanian, Gheg;

Informatie over Albanian, Gheg

Ander Inligting: Some Roman Catholic; New Testament & portions.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.