Akeanon taalnaam

Taal Naam: Akeanon
ISO Taalcode: akl
GRN Taal Nommer: 301
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Akeanon

Visayan Aklanon - New Birth.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Akeanon

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Akeanon) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Akeanon

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Aklanon - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Aklanon - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Akeanon

Aklan
Aklano
Aklanon (ISO Taalnaam)
Aklanon-Bisayan
Bisaya: Aklanon
Panay
Visayan: Aklanon
Visayan: Minor: Aklan

Waar Akeanon wordt gesproken

Philippines

People Groups who speak Akeanon

Aklano;

Informatie over Akeanon

Ander Inligting: Understand Ilongo (Hilig.), English ;Fanat. Roman Catholic, JESUS film and audio.

Bevolkingsaantal: 458,600

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.