Arabic, Palestinian taalnaam

Taal Naam: Arabic, Palestinian
ISO Taalcode: ajp
GRN Taal Nommer: 3388
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Arabic, Palestinian

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Arabic, Palestinian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

الأخبار السارة [Goeie Nuus^]

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Arabic, Palestinian) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A22591).

الأخبار السارة [Goeie Nuus^] (in Arabic, South Levantine: Jordanian)

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Arabic, Palestinian) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A29591).

كلمات الفرح للنساء [Words of Joy for Women]

(Download Words of Joy for Women MP3 in Arabic, Palestinian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A38026).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Arabic, Palestinian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A00281).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Arabic, Palestinian - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Arabic, Palestinian

Arabic, South Levantine: Palestinian
Arabic, South Levantine Spoken
Levantine
Palestinian
Palestinian Arabic
Palestinian-Jordanian Arabic
South Levantine Arabic (ISO Taalnaam)
South Levantine Arabic Mashriqi

Waar Arabic, Palestinian wordt gesproken

Argentina
Egypt
Israel
Jordan
Kuwait
Lebanon
Syria
United Kingdom

Dialecten verwant aan Arabic, Palestinian

People Groups who speak Arabic, Palestinian

Arab, Jordanian; Arab, Lebanese; Arab, Palestinian; Arab, Syrian; Arab, Syro-Lebanese; Arab, Tunisian;

Informatie over Arabic, Palestinian

Ander Inligting: Also Literate in Hebrew, Understand English; Jews, Christian.; Bible portions.

Bevolkingsaantal: 11,511,700

Alfabetisering: 90

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.