Akha taalnaam

Taal Naam: Akha
ISO Taalcode: ahk
GRN Taal Nommer: 529
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Akha

Akha - I Have Decided.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Akha

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Akha) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Akha) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Goeie Nuus (in Akha: Thailand)

(Download  MP3 in Akha) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe (in Akha: Thailand)

(Download  MP3 in Akha) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides..

Download Akha

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Akha - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Akha - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Akha - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Akha - Jaˇ Liꞈ Yaw Shuiꞈ - Thailand Bible Society - (Talking Bibles)

Andere namen voor Akha

Ahka
Aini
Aka
Ak'a
Ekaw
Hka Ko
Ikaw
Ikor
Kaw
Khako
Kha Ko
Khao Ikor
Khao Kha Ko
Ko
Yani
Акха
阿卡
阿卡語
阿卡语
雅尼語
雅尼语
อาข่า

Waar Akha wordt gesproken

China
Laos
Myanmar
Thailand
Vietnam

Dialecten verwant aan Akha

People Groups who speak Akha

Akha; Akha, Botche; Akha, Chapo; Akha, Eupa; Akha, Kophe; Akha, Kopien; Akha, Luma; Akha, Lylo; Akha, Nuqui; Akha, Nutchi; Akha, Oma; Akha, Pouly; Akha, Tchitcho; Neisu; Pala;

Informatie over Akha

Ander Inligting: Understand Lao, Thai; Buddhist , Christian; New Testament.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Nieuws over Akha