Dangme taalnaam

Taal Naam: Dangme
ISO Taalcode: ada
GRN Taal Nommer: 22770
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Dangme

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Adangme: Krobo)

(Download Goeie Nuus MP3 in Dangme) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A01099).

LLL 1 Beginning with GOD (in Adangme: Krobo)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Dangme) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C78057).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Adangme: Krobo)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Dangme) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C78058).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Adangme: Krobo)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Dangme) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A01096).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Adangme: Krobo)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Dangme) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A01097).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Adangme: Krobo)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Dangme) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A01098).

Woorde van Lewe (in Ada: Esse)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Dangme) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A32370).

Woorde van Lewe (in Adangme: Krobo)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Dangme) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A01100).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Adangme - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Dangme - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Dangme

Adangme (ISO Taalnaam)

Waar Dangme wordt gesproken

Ghana

Dialecten verwant aan Dangme

People Groups who speak Dangme

Dangme;