Afar taalnaam

Taal Naam: Afar
ISO Taalcode: aar
GRN Taal Nommer: 1460
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Afar

Afar - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Afar

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Afar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Afar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Afar

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Afar

Woorde van Lewe w/ DANAKIL Download Woorde van Lewe w/ DANAKIL MP3 in Afar (in Oromo: Raya)

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Afar - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Afar - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Afar

Adal
Afaraf
’Afar Af
’Afár Af
Afarafa
Afar-Sprache
Bahasa Afar
Danakil (offensive name used in the past)
Danakil-Sprache (offensive name used in the past)
Denkel (offensive name used in the past)
Афар
阿法尔语l; 阿法语
阿法爾語l; 阿法語

Waar Afar wordt gesproken

Djibouti
Eritrea
Ethiopia
Somalia

Dialecten verwant aan Afar

People Groups who speak Afar

Afar;

Informatie over Afar

Ander Inligting: Understand Tigrinya.

Bevolkingsaantal: 900,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.