Azteca: Potosi taalnaam

Taal Naam: Azteca: Potosi
GRN Taal Nommer: 8
ISO Taalnaam: Western Huasteca Nahuatl [nhw]

Voorbeeld van Azteca: Potosi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Azteca: Potosi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Azteca: Potosi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C37792).

Audiovisual Mire, Escuche y Viva libro 1 [LLL 1 Beginning with GOD]

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Azteca: Potosi) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A38064).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Azteca: Potosi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18850).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Azteca: Potosi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18851).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Azteca: Potosi

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Azteca: Potosi (in Español [Spanish: Mexico])

A38332 Norte/Sur Diagnostic Download Norte/Sur Diagnostic MP3 in Azteca: Potosi (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Nahuatl, Huasteca, Western - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Náhuatl, Huasteca Occidental - (Scripture Earth)
The New Testament - Nahuatl Huasteca, Western - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Azteca: Potosi

Azteca: Tamazunchale
Nahuatl de la Huasteca Occidental
Náhuatl de la Huasteca Occidental
Nahuatl de Tamazunchale
Náhuatl de Tamazunchale
Nahuatl, Huasteca Occidental
Nahuatl, Huasteca, Western
Potosi
Western Huasteca Aztec

Waar Azteca: Potosi wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Azteca: Potosi

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Azteca: Potosi.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.