Ixtlán Zapoteco taalnaam

Taal Naam: Ixtlán Zapoteco
GRN Taal Nommer: 65
ISO Taalnaam: Sierra de Juárez Zapotec [zaa]

Voorbeeld van Ixtlán Zapoteco

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Ixtlán Zapoteco

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Ixtlán Zapoteco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A11730).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Ixtlán Zapoteco) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C11731).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Ixtlán Zapoteco

C22831 DIAGNOSTIC A: ZAPO B: Otros 44a-51(2004) Download DIAGNOSTIC A: ZAPO B: Otros 44a-51(2004) MP3 in Ixtlán Zapoteco (in Español [Spanish: Mexico])

A38330 Zapotec Diagnostic Download Zapotec Diagnostic MP3 in Ixtlán Zapoteco (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Zapoteco, Sierra De Juarez - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Zapotec, Juárez Sierra - (Scripture Earth)
The New Testament - Zapoteco, Sierra Juarez - 1970 Bible League - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Ixtlán Zapoteco

Ixtlan Zapoteco
Zapoteco de Atepec
Zapoteco de Ixtlan
Zapoteco de Ixtlán
Zapoteco: Ixtlan
Zapoteco, Juarez, Sierra
Zapoteco: Sierra
Zapoteco, Sierra de Juarez
Zapotec, Sierra de Juarez

Waar Ixtlán Zapoteco wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Ixtlán Zapoteco

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Ixtlán Zapoteco.

Informatie over Ixtlán Zapoteco

Ander Inligting: Close to Z.:Teoc., Understand Spanish Animism.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.