Gogodala taalnaam

Taal Naam: Gogodala
GRN Taal Nommer: 536
ISO Taalnaam: Gogodala [ggw]

Voorbeeld van Gogodala

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Gogodala

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus 21-40

(Download Goeie Nuus 21-40 MP3 in Gogodala) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A74877).

Goeie Nuus 1-20

(Download Goeie Nuus 1-20 MP3 in Gogodala) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C21181).

Goeie Nuus 21-40

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C74877).

Level E Series 1 3-8 & songs

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C19410).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Gogodala) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A60057).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Gogodala) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A60055).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Gogodala) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A60017).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Gogodala) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A60066).

Praise and Worship Songs

(Download Praise and Worship Songs MP3 in Gogodala) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A60059).

songs 1

(Download songs 1 MP3 in Gogodala) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A60021).

songs 2

(Download songs 2 MP3 in Gogodala) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A60027).

Songs

(Download Songs MP3 in Gogodala) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A60072).

Woorde van Lewe for Women

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C19480).

Woorde van Lewe

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C19811).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Gogodala

A13561 Woorde van Lewe Download Woorde van Lewe MP3 in Gogodala (in Awani)

Andere namen voor Gogodala

Gogodara

Waar Gogodala wordt gesproken

Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Gogodala

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Gogodala.

Informatie over Gogodala

Ander Inligting: Understand Moto, English,Tok Pisin; Some Animist ; New Testament Translaton.

Alfabetisering: 3

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.