Ladino taalnaam

Taal Naam: Ladino
ISO Taalcode: lad
GRN Taal Nommer: 4967
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Ladino

Audio opnamen beschikbaar in Ladino

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Ladino) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Ladino

Andere namen voor Ladino

Bahasa Ladino
Dzhudezmo
Haketia
Haketiya
Hakitia
Haquetiya
Judenspanisch
Judeo-Espagnol
Judéo-Espagnol
Judeo-Espanol
Judeo-Español
Judeo Spanish
Judezmo
Ladino;
Sefardi
Spanyol
زبان لادینو
ג'ודיאו – איספאניי
Ладино
拉迪諾語; 猶太-西班牙語
拉迪诺语; 犹太-西班牙语

Waar Ladino wordt gesproken

Bulgaria
Greece
Israel
Turkey
United Kingdom
United States of America

Dialecten verwant aan Ladino

People Groups who speak Ladino

Jew, Spanish;

Informatie over Ladino

Ander Inligting: Understand Spanish, Hebrew, English; Jews, Christian, Muslim; Bible.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.