Kaba Na taalnaam

Taal Naam: Kaba Na
ISO Taalcode: kwv
GRN Taal Nommer: 4928
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kaba Na

Kaba Na - The Challenge.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kaba Na

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download  MP3 in Kaba Na) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..


Becoming a Friend of God (in Didje Manyam)

(Download  MP3 in Kaba Na) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..

Becoming a Friend of God (in Mbanga)

(Download  MP3 in Kaba Na) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. Includes SARA: Kaba Songs.

Becoming a Friend of God (in Tie)

(Download  MP3 in Kaba Na) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Download Kaba Na

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Kaba Na

Becoming a Friend of God Download Becoming a Friend of God MP3 in Kaba Na (in Kaba Deme)

Andere namen voor Kaba Na

Dana
Kaba Naa
Kaba Nar
Na
Sara Kaba
Sara Kaba Naa
Sara Kaba Náà (ISO Taalnaam)

Waar Kaba Na wordt gesproken

Central African Republic
Chad

Dialecten verwant aan Kaba Na

People Groups who speak Kaba Na

Kaba Na;

Informatie over Kaba Na

Ander Inligting: Christian, New Testament.

Bevolkingsaantal: 35,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.