Ngambai: Kilang Dogo taalnaam

Taal Naam: Ngambai: Kilang Dogo
ISO Taalnaam: Ngambay [sba]
GRN Taal Nommer: 4922
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 04922

Voorbeeld van Ngambai: Kilang Dogo

Ngambai Kilang Dogo - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Ngambai: Kilang Dogo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download  MP3 in Ngambai: Kilang Dogo) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..

Download Ngambai: Kilang Dogo

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Ngambay - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Ngambay - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Ngambay - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Ngambai: Kilang Dogo

Kilang Dogo
Ngambay: Kilang Dogo

Waar Ngambai: Kilang Dogo wordt gesproken

Cameroon
Chad

Dialecten verwant aan Ngambai: Kilang Dogo

People Groups who speak Ngambai: Kilang Dogo

Sara Ngambai;

Informatie over Ngambai: Kilang Dogo

Ander Inligting: Muslim, Christian, Bible - Ngambai.

Bevolkingsaantal: 50,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.