Manobo: Surigao Sur taalnaam

Taal Naam: Manobo: Surigao Sur
ISO Taalnaam: Agusan Manobo [msm]
GRN Taal Nommer: 4902
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 04902

Voorbeeld van Manobo: Surigao Sur

Manobo Agusan Surigao Sur - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Manobo: Surigao Sur

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Manobo: Surigao Sur) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Manobo: Surigao Sur

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Agusan-Surigao Manobo - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Manobo: Surigao Sur

Manobo, Agusan: Surigao
Manobo: Kiramayu
Manobo: Timug na bahagi ng Surigao
Surigao

Waar Manobo: Surigao Sur wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Manobo: Surigao Sur

People Groups who speak Manobo: Surigao Sur

Manobo, Agusan; Manobo, Umayamnon;

Informatie over Manobo: Surigao Sur

Ander Inligting: Understand Kam., East Agu.;Roman Catholic, Protestant, Bible portions - Ma.: Agusan This is the same language as Agusan Manobo. There are speakers of it also in Surigao del Sur. The speaking quality is very good and natural.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.