Alta Este taalnaam

Taal Naam: Alta Este
GRN Taal Nommer: 4826
ISO Taalnaam: Eastern Highland Chatino [cly]

Voorbeeld van Alta Este

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Alta Este

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

I, II, III John

(Download I, II, III John MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. Same both sides. (C78042).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Alta Este) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A27280).

NT Portions 1

(Download NT Portions 1 MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A78043).

Ephesians 4-6, Philippians

(Download Ephesians 4-6, Philippians MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A78044).

NT Portions 3

(Download NT Portions 3 MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78045).

NT Portions 4

(Download NT Portions 4 MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78046).

NT Portions 5

(Download NT Portions 5 MP3 in Alta Este) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C78047).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Alta Este

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Alta Este (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Alta Este (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Chatino Lachao - Yolotepec (2001 Edition) - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Alta Este

Chatino, Alta Este
Chatino de Alta Este
Chatino de la Zona Alta Oriental
Lachao-Yolotepec Chatino
Sierra Oriental Chatino

Waar Alta Este wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Alta Este

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Alta Este.

Informatie over Alta Este

Ander Inligting: Close to Zap.: Yaitepec, Nopala, Understand Spanish.

Bevolkingsaantal: 2,150

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.