Amarasi taalnaam

Taal Naam: Amarasi
ISO Taalcode: aaz
GRN Taal Nommer: 4652
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Amarasi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Amarasi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Rais Reko [Goeie Nuus]

(Download Goeie Nuus MP3 in Amarasi) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62520).

Lazarus Drama & Devotional

(Download Lazarus Drama & Devotional MP3 in Amarasi) Audio- of video presentaties over Bijbelse waarheden. (A63237).

Markus 1 - 6 [Mark 1-6]

(Download Mark 1-6 MP3 in Amarasi) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63219).

Markus 7 - 11 [Mark 7-11]

(Download Mark 7-11 MP3 in Amarasi) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63220).

Markus 12 - 16 [Mark 12-16]

(Download Mark 12-16 MP3 in Amarasi) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63221).

Umpama Bibit [Parable of the Sower]

(Download Parable of the Sower MP3 in Amarasi) Audio- of video presentaties over Bijbelse waarheden. (V63410).

Andere namen voor Amarasi

Atoni: Amarasi
Timor Amarasi
Uab Meto
Амараси

Waar Amarasi wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Amarasi

People Groups who speak Amarasi

Amarasi;

Informatie over Amarasi

Ander Inligting: New Testament - Atoni.

Bevolkingsaantal: 25,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.