Mentawai: Pokai taalnaam

Taal Naam: Mentawai: Pokai
ISO Taalnaam: Mentawai [mwv]
GRN Taal Nommer: 4611
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 04611

Voorbeeld van Mentawai: Pokai

Audio opnamen beschikbaar in Mentawai: Pokai

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Mentawai: Pokai) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Mentawai: Pokai

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Mentawai - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Mentawai: Pokai

Mentawai: Pagai
Mentawi: Pagai
Pagai
Pokai
Sikalabuan

Waar Mentawai: Pokai wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Mentawai: Pokai

People Groups who speak Mentawai: Pokai

Mentawaian;

Informatie over Mentawai: Pokai

Ander Inligting: Christian, New Testament - Mentawai.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.