Aruwam taalnaam

Taal Naam: Aruwam
GRN Taal Nommer: 4176
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: Aruamu [msy]

Voorbeeld van Aruwam

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Aruwam

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Aruwam) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A75321).

Songs

(Download Songs MP3 in Aruwam) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A75320).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Aruwam) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A80012).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Aruamu - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Aruamu - (PNG Scriptures)

Andere namen voor Aruwam

Ariawiai
Aruamu (ISO Taalnaam)
Makarub
Makarup
Mikarew
Mikarew-Ariaw
Mikarup

Waar Aruwam wordt gesproken

Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Aruwam

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Aruwam.

People Groups who speak Aruwam

Mikarew;

Informatie over Aruwam

Ander Inligting: Literate in Pis., Close to Sepen, Fuv.; Roman Catholic & Protestant; New Testament 2005.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "url" does not exist LINE 1: SELECT article_key, topic, url, caption, avatar_caption, abs... ^ in /opt/data/html/grn_main/php/database.php on line 41 Warning: pg_numrows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /opt/data/html/grn_main/php/gruel1.php on line 879