Alyawarr taalnaam

Taal Naam: Alyawarr
GRN Taal Nommer: 4032
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: Alyawarr [aly]

Voorbeeld van Alyawarr

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Alyawarr

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Akngeyel Alerikw Ikwerenh-antey Thwenew

(Download Akngeyel Alerikw Ikwerenh-antey Thwenew MP3 in Alyawarr) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A80691).

Ali Curung Spinifex Band

(Download Ali Curung Spinifex Band MP3 in Alyawarr) Verzameling van christelijke muziek of liederen. Includes Warlpiri material. (A80692).

Alyawarr Songs

(Download Alyawarr Songs MP3 in Alyawarr) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A62622).

Bible Overview & Stories

(Download Bible Overview & Stories MP3 in Alyawarr) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (A80666).

Nthenh-Angkwarr Ngan Alheyenh [Eternity]

(Download Eternity MP3 in Alyawarr) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A80690).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Alyawarr) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A75299).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Alyawarr) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80402).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Alyawarr) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80403).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Alyawarr) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A75298).

Audio/Video van andere bronnen

Bible - Alyawarr - (Aboriginal Bibles)

Andere namen voor Alyawarr

Aljawara
Alyawarra
Alyawarre
Iliaura
Yowera
Аляварр

Waar Alyawarr wordt gesproken

Australia

Dialecten verwant aan Alyawarr

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Alyawarr.

People Groups who speak Alyawarr

Alyawarra;

Informatie over Alyawarr

Ander Inligting: Understand some English, little Warlpiri

Bevolkingsaantal: 1,662

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "url" does not exist LINE 1: SELECT article_key, topic, url, caption, avatar_caption, abs... ^ in /opt/data/html/grn_main/php/database.php on line 41 Warning: pg_numrows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /opt/data/html/grn_main/php/gruel1.php on line 879