Hietshware taalnaam

Taal Naam: Hietshware
GRN Taal Nommer: 3996
ISO Taalnaam: Tsoa [hio]

Voorbeeld van Hietshware

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Hietshware

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe w/ TSWANA

(Download Woorde van Lewe w/ TSWANA MP3 in Hietshware) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes TSWANA. (A15940).

Andere namen voor Hietshware

Chuwau
Chware
G||abake
Gabake-Ntshori
Haitshuari
Haitshuwau
Hiechware
Hiochuwau
Hiotshuwau
Kwe
Kwe-Ethsori
Kwe-Etshori Kwee
Kwe-Tshori
Makeisa
Masarwa
Sarwa
Sekaikhwe
Sesarwa (derogatory name)
Shua: Sesarwa
Tati
Tati Bushman
Tshuwau
Tshwa

Waar Hietshware wordt gesproken

Botswana
Zimbabwe

Dialecten verwant aan Hietshware

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Hietshware.

Informatie over Hietshware

Ander Inligting: Understand Tswana, English, Koree-Khoe; Christian.

Bevolkingsaantal: 6,540

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.