Nama: Papua New Guinea taalnaam

Taal Naam: Nama: Papua New Guinea
ISO Taalnaam: Nambo [ncm]
GRN Taal Nommer: 3962
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 03962

Voorbeeld van Nama: Papua New Guinea

Arufe Group Nama Papua New Guinea - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Nama: Papua New Guinea

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus & Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Nama: Papua New Guinea) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Nama: Papua New Guinea

Andere namen voor Nama: Papua New Guinea

Papua New Guinea

Waar Nama: Papua New Guinea wordt gesproken

Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Nama: Papua New Guinea

People Groups who speak Nama: Papua New Guinea

Arufe;

Informatie over Nama: Papua New Guinea

Ander Inligting: Close to Nambo,Understand English, Motu; semi-literate in (English children) work on New Testament.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.