Chinanteco de San Juan Lealao taalnaam

Taal Naam: Chinanteco de San Juan Lealao
GRN Taal Nommer: 3944
ISO Taalnaam: Lealao Chinantec [cle]

Voorbeeld van Chinanteco de San Juan Lealao

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Chinanteco de San Juan Lealao

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Chinanteco de San Juan Lealao) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C14381).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Chinanteco de San Juan Lealao

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Chinanteco de San Juan Lealao (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Chinanteco de San Juan Lealao (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Chinantec, Lealao - (Scripture Earth)
The New Testament - Chinanteco de San Juan Lealao - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Chinanteco de San Juan Lealao

Chinantec, Lealao
Chinanteco de Lealao
Latani
Lealao

Waar Chinanteco de San Juan Lealao wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Chinanteco de San Juan Lealao

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Chinanteco de San Juan Lealao.

Informatie over Chinanteco de San Juan Lealao

Ander Inligting: Close to CHINANTECO: LALANO, 55% Understand SPANISH.

Bevolkingsaantal: 2,000

Alfabetisering: 5

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.