Kunwinjku taalnaam

Taal Naam: Kunwinjku
ISO Taalcode: gup
GRN Taal Nommer: 3699
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kunwinjku

Kunwinjku - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kunwinjku

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Christian Songs

(Download  MP3 in Kunwinjku) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Christian Songs and Messages

(Download  MP3 in Kunwinjku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Ezra Songs

(Download  MP3 in Kunwinjku) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Kunwinjku) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD

(Download  MP3 in Kunwinjku) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download  MP3 in Kunwinjku) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Reader

(Download  MP3 in Kunwinjku) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Kunwinjku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Kunwinjku) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Identified as Maiali.

Download Kunwinjku

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Kunwinjku

Broken Pieces - No More! Download Broken Pieces - No More! MP3 in Kunwinjku (in English: Aboriginal)

Lord Hear Our Gebed Download Lord Hear Our Gebed MP3 in Kunwinjku (in English: Aboriginal)

Move around for Jesus Download Move around for Jesus MP3 in Kunwinjku (in English: Aboriginal)

Songs Across Our Land Download Songs Across Our Land MP3 in Kunwinjku (in English: Aboriginal)

Andere namen voor Kunwinjku

Gunawitji
Gunwinggu (ISO Taalnaam)
Gunwinjgu
Maialli
Mayali

Waar Kunwinjku wordt gesproken

Australia

Dialecten verwant aan Kunwinjku

People Groups who speak Kunwinjku

Gunwinggu;

Informatie over Kunwinjku

Bevolkingsaantal: 915

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.