Slovak taalnaam

Taal Naam: Slovak
GRN Taal Nommer: 3225
ISO Taalnaam: Slovak [slk]

Voorbeeld van Slovak

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Slovak

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Slovak) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63087).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Slovak) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63088).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Slovak) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63461).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Slovak) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63089).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Slovak) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63462).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Slovak) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63463).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Slovak) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63090).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Slovak) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63465).

Portrait of Jesus 1

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Slovak) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34060).

Portrait of Jesus 2

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Slovak) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34061).

Testimony

(Download Testimony MP3 in Slovak) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63091).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Slovak) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03961).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Slovak - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Slovak - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Slovak - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Slovak (1979 Slovak Bible) - (Bible Gateway)
The New Testament - Slovak - Sväté Písmo - (Talking Bibles)
Who is God? - Slovak - (Who Is God?)

Andere namen voor Slovak

Eslovaco
Slovacki
Slovački
Slovakian
Slovaque
Slovenc ina
Slovensky
Slovensky Jazyk
Slovenský Jazyk
Slowakisch
Szlovak
Szlovák
زبان اسلواکیایی
Словацкий
斯洛伐克語
斯洛伐克语
슬로바키아어

Waar Slovak wordt gesproken

Australia
Austria
Canada
Croatia
Czech Republic
Hungary
Poland
Romania
Serbia
Slovakia
Ukraine
United States of America
Yugoslavia

Dialecten verwant aan Slovak

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Slovak.

Informatie over Slovak

Ander Inligting: All Dialect Slovak & Czech. inher. intelligible.

Bevolkingsaantal: 5,007,650

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.