Nahuatl, Istmo Pajapan taalnaam

Taal Naam: Nahuatl, Istmo Pajapan
GRN Taal Nommer: 3148
ISO Taalnaam: Isthmus-Pajapan Nahuatl [nhp]

Voorbeeld van Nahuatl, Istmo Pajapan

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Nahuatl, Istmo Pajapan

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Nahuatl, Istmo Pajapan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A27100).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Nahuatl, Istmo Pajapan) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A13630).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Nahuatl, Istmo Pajapan

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Nahuatl, Istmo Pajapan (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Nahuatl, Istmo Pajapan (in Español [Spanish: Mexico])

Andere namen voor Nahuatl, Istmo Pajapan

Isthmus Aztec
Isthmus Nahuat
Istmo
Mexicano: Istmo
Nahuat de Pajapan
Náhuat de Pajapan
Nahuatl, Isthmus, Pajapan

Waar Nahuatl, Istmo Pajapan wordt gesproken

Germany
Mexico

Dialecten verwant aan Nahuatl, Istmo Pajapan

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Nahuatl, Istmo Pajapan.

Informatie over Nahuatl, Istmo Pajapan

Ander Inligting: Understand Spanish, close to Nahu.:Mecayapan, Oteapan; tr.i.p.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.