Metlatónoc Mixtec taalnaam

Taal Naam: Metlatónoc Mixtec
GRN Taal Nommer: 2973
ISO Taalnaam: Metlatónoc Mixtec [mxv]

Voorbeeld van Metlatónoc Mixtec

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Metlatónoc Mixtec

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Metlatónoc Mixtec) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. Same both sides. Spanish song (C23461).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C79143).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C79141).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A79144).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C79147).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A34761).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. Same both sides. (C79148).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C79149).

Selections from Luke

(Download Selections from Luke MP3 in Metlatónoc Mixtec) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C28601).

Songs 1

(Download Songs 1 MP3 in Metlatónoc Mixtec) Verzameling van christelijke muziek of liederen. Same both sides. (C79146).

Songs 2 w/ Spanish songs

(Download Songs 2 w/ Spanish songs MP3 in Metlatónoc Mixtec) Verzameling van christelijke muziek of liederen. Same both sides. Includes Spanish songs. (C79145).

WOL & LLL 1 Beginning with GOD

(Download WOL & LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Metlatónoc Mixtec) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A79142).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Metlatónoc Mixtec

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Metlatónoc Mixtec (in Español [Spanish: Mexico])

A38329 Mixtec Diagnostic Download Mixtec Diagnostic MP3 in Metlatónoc Mixtec (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Mixteco, Metlatonoc - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Mixteco, Terroro Venado - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Mixtec, Metlatonoc - (Scripture Earth)

Andere namen voor Metlatónoc Mixtec

Metlatonoc Mixtec
Mixtec, Metlatonoc
Mixteco de Metlatonoc
Mixteco de San Rafael
Mixteco, Metlatonoc
Mixteco: San Rafael
San Rafael Metlatonoc
San Rafael Mixtec

Waar Metlatónoc Mixtec wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Metlatónoc Mixtec

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Metlatónoc Mixtec.

Informatie over Metlatónoc Mixtec

Ander Inligting: Literate in Spanish, Close to M: Xochopa, Roman Catholic, cults; tr.i.p.

Bevolkingsaantal: 46,600

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.