Guvoko taalnaam

Taal Naam: Guvoko
GRN Taal Nommer: 2812
ISO Taalnaam: Gvoko [ngs]

Voorbeeld van Guvoko

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Guvoko

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Guvoko) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (C07460).

Andere namen voor Guvoko

Gavoko
Gevoko
Ghboko
Gvoko
Kuvoko
Ndhang
Nggweshe
Ngoshe
Ngoshe-Ndhang
Ngoshe Sama
Ngoshi
Ngossi
Ngweshe-Ndaghan

Waar Guvoko wordt gesproken

Cameroon
Nigeria

Dialecten verwant aan Guvoko

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Guvoko.

Informatie over Guvoko

Ander Inligting: Literate in Hausa;Understand Tur,Mata.;som Christian & Muslim; agricultural.

Bevolkingsaantal: 21,000

Alfabetisering: 30

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.