Loron taalnaam

Taal Naam: Loron
ISO Taalnaam: Téén [lor]
GRN Taal Nommer: 2673
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 02673

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Loron

Messages w/ LORON & KOULANGO Download Messages w/ LORON & KOULANGO MP3 in Loron (in Touni)

Andere namen voor Loron

Teen
Touni

Waar Loron wordt gesproken

Côte d'Ivoire

Dialecten verwant aan Loron

People Groups who speak Loron

Tenbo, Loron;

Informatie over Loron

Ander Inligting: Understand Koulango well,bett.than Loron or Touni

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.