Bamessing taalnaam

Taal Naam: Bamessing
GRN Taal Nommer: 2632
ISO Taalnaam: Kenswei Nsei [ndb]

Voorbeeld van Bamessing

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Bamessing

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Bamessing) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A32400).

Andere namen voor Bamessing

Befi
Calebasses
Kensense
Kenswei Nsei
Kenswei Nsei-
Melamba
Mesing
Ndop: Babungo/Bamessing
Ndop-Bamessing
Nsei
Vengo
Veteng
Vetweng

Waar Bamessing wordt gesproken

Cameroon

Dialecten verwant aan Bamessing

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Bamessing.

Informatie over Bamessing

Ander Inligting: Literate in English. Understand Cham., Kejom, Bali; Christian, Muslim.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.