Songhai, Tombouctou taalnaam

Taal Naam: Songhai, Tombouctou
GRN Taal Nommer: 2538
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: Koyra Chiini Songhay [khq]

Voorbeeld van Songhai, Tombouctou

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Songhai, Tombouctou

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Songhai, Tombouctou) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80283).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Songhai, Tombouctou) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80284).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Songhai, Tombouctou) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80285).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Songhai, Tombouctou) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80286).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Songhai, Tombouctou) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80287).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Songhai, Tombouctou) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80288).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Songhai, Tombouctou) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A01091).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Songai, Timbuktu - (The Jesus Film Project)
Resources - Songhai from 'Welcome Africans' - (Welcome Africans / Bienvue Africains)
The Jesus Story (audiodrama) - Songai Timbuktu - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Songhay, Timbuktu - 2017 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Songhai, Tombouctou

Araouan
Jenne
Koyra Chiini Songhay (ISO Taalnaam)
Songai
Songay
Songhai
Songhay
Songhay, Koyra Chiini
Songhay, Koyra Chiini: Djenne Chiini
Songhay, Koyra Chiini: Djenné Chiini
Songhay, Koyra Chiini: Koyra Chiini
Songhoy
Songoi
Songoy
Sonrai
Sonrhai
Timbuktu
Timbuktu Songhoy
Tombmata
West Songhoy

Waar Songhai, Tombouctou wordt gesproken

Mali
Niger

Dialecten verwant aan Songhai, Tombouctou

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Songhai, Tombouctou.

People Groups who speak Songhai, Tombouctou

Songhai-Koyra Chini;

Informatie over Songhai, Tombouctou

Ander Inligting: Understand Tuareg ,Arabic, French, Zerma; New Testament - Songai.

Bevolkingsaantal: 307,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "url" does not exist LINE 1: SELECT article_key, topic, url, caption, avatar_caption, abs... ^ in /opt/data/html/grn_main/php/database.php on line 41 Warning: pg_numrows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /opt/data/html/grn_main/php/gruel1.php on line 879