Dompago taalnaam

Taal Naam: Dompago
GRN Taal Nommer: 2360
ISO Taalnaam: Lukpa [dop]

Audio opnamen beschikbaar in Dompago

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Dompago) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07380).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Dompago) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07381).

Woorde van Lewe 3

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Dompago) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C17350).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Lukpa - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Lokpa - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Dompago

Legba
Lekpa
Logba
Lokpa
Lokpah
Look-pa
Lugba
Lukpa

Waar Dompago wordt gesproken

Benin
Togo

Dialecten verwant aan Dompago

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Dompago.

Informatie over Dompago

Ander Inligting: Understand some French.; Christians semi-literate. SIM working in Togo with an "on site Bible Training course".

Bevolkingsaantal: 67,900

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.