Kalinga, Tanudan: Lubo taalnaam

Taal Naam: Kalinga, Tanudan: Lubo
ISO Taalnaam: Tanudan Kalinga [kml]
GRN Taal Nommer: 22396
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 22396

Voorbeeld van Kalinga, Tanudan: Lubo

Kalinga Upper Tanudan Lubo - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kalinga, Tanudan: Lubo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Lubo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Itollong, Andongor Ya Matago Maikagwa [LLL 2 Mighty Men of GOD]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Lubo) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Itollong, Andongor Ya Matago Maikatlo [LLL 3 Victory through GOD]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Lubo) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Itollong, Mandongor ya Matago [LLL 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Lubo) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Kalinga, Tanudan: Lubo

Waar Kalinga, Tanudan: Lubo wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Kalinga, Tanudan: Lubo

People Groups who speak Kalinga, Tanudan: Lubo

Kalinga, Lower Tanudan;

Informatie over Kalinga, Tanudan: Lubo

Bevolkingsaantal: 4,500

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.