Kayapo taalnaam

Taal Naam: Kayapo
GRN Taal Nommer: 2230
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: Kayapó [txu]

Voorbeeld van Kayapo

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kayapo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Mebêngokre kute metindjwynh kukradjà 'a ujarenh aa [Goeie Nuus - Part 1]

(Download Goeie Nuus - Part 1 MP3 in Kayapo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64542).

Mebêngokre kute metindjwynh kukradjà 'a ujarenh ja [Goeie Nuus - Part 2]

(Download Goeie Nuus - Part 2 MP3 in Kayapo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64543).

Meprire kute mebengrerme wexicur jarênh ne ja [Songs and Verses The Voice of Children]

(Download Songs and Verses The Voice of Children MP3 in Kayapo) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A64544).

Woorde van Lewe 1

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07500).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kayapo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A07501).

Woorde van Lewe 3

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Kayapo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A08940).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kayapo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kayapo - 1996 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kayapo

Kaiyapo
Kayapó (ISO Taalnaam)
Kokraimoro
Mebengokre
mebêngôkre
Xikrin

Waar Kayapo wordt gesproken

Brazil

Dialecten verwant aan Kayapo

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Kayapo.

People Groups who speak Kayapo

Kayapo; Metyktire; Xikrin;

Informatie over Kayapo

Ander Inligting: Understand Port (men); Few literate. (Kayapo Christians).

Bevolkingsaantal: 7,100

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "url" does not exist LINE 1: SELECT article_key, topic, url, caption, avatar_caption, abs... ^ in /opt/data/html/grn_main/php/database.php on line 41 Warning: pg_numrows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /opt/data/html/grn_main/php/gruel1.php on line 879