Vai taalnaam

Taal Naam: Vai
GRN Taal Nommer: 210
ISO Taalnaam: Vai [vai]

Voorbeeld van Vai

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Vai

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus Readers Book 1 & 2

(Download Goeie Nuus Readers Book 1 & 2 MP3 in Vai) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C74801).

Scriptures

(Download Scriptures MP3 in Vai) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C24740).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Vai) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A04841).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Vai - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Vai - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Vai

Bahasa Vai
Gallinas
Gallines
Vaï
Vai-Sprache
Vei
Vy
Ваи
瓦伊語
瓦伊语

Waar Vai wordt gesproken

Liberia
Sierra Leone

Dialecten verwant aan Vai

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Vai.

Informatie over Vai

Ander Inligting: Also semi-literate in (Arabic, English), Understand Mende; Accult. The Vai script was the first one to be written in Liberia. NT has been done by Lutheran Bib. Trans, there are 3 denominations with growing churches in Vai.

Bevolkingsaantal: 132,000

Alfabetisering: 45

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.