Kosovan Albanian taalnaam

Taal Naam: Kosovan Albanian
ISO Taalnaam: Gheg Albanian [aln]
GRN Taal Nommer: 19395
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 19395

Voorbeeld van Kosovan Albanian

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kosovan Albanian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kosovan Albanian) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63194).

Krishti i Gjallë 1 - 60 [Die Lewende Christus 1-60]

(Download Die Lewende Christus 1-60 MP3 in Kosovan Albanian) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65028).

Krishti i Gjallë 61 - 120 [Die Lewende Christus 61-120]

(Download Die Lewende Christus 61-120 MP3 in Kosovan Albanian) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A65029).

LLL 1,2,3,4,5

(Download LLL 1,2,3,4,5 MP3 in Kosovan Albanian) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (V63484).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Kosovan Albanian) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63195).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Kosovan Albanian) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63196).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Kosovan Albanian) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63197).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Kosovan Albanian) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63198).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Kosovan Albanian) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63293).

LLL 6,7,8 Goeie Nuus

(Download LLL 6,7,8 Goeie Nuus MP3 in Kosovan Albanian) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (V63485).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Kosovan Albanian) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63294).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Kosovan Albanian) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63340).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Kosovan Albanian) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A63295).

Luke's Gospel - Portions

(Download Luke's Gospel - Portions MP3 in Kosovan Albanian) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A64134).

A New Life

(Download A New Life MP3 in Kosovan Albanian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A63438).

Portrait of Jesus 1 (in Albanski [Albanian, Gheg])

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Kosovan Albanian) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34120).

Portrait of Jesus 2 (in Albanski [Albanian, Gheg])

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Kosovan Albanian) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A34121).

Testimony/ Poem and Song

(Download Testimony/ Poem and Song MP3 in Kosovan Albanian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A62990).

Woorde van Lewe 1 (in Albanski [Albanian, Gheg])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kosovan Albanian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18830).

Woorde van Lewe 2 (in Albanski [Albanian, Gheg])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kosovan Albanian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21510).

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - Albanian - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Albanian, Kosovar - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Albanian Kosovar - (The Jesus Film Project)
Who is God? - Albanian - (Who Is God?)

Andere namen voor Kosovan Albanian

Albanian: Kosova
Shqip

Waar Kosovan Albanian wordt gesproken

Albania
Kosovo

Dialecten verwant aan Kosovan Albanian

People Groups who speak Kosovan Albanian

Albanian, Gheg;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.