Tamil: Arava taalnaam

Taal Naam: Tamil: Arava
ISO Taalnaam: Tamil [tam]
GRN Taal Nommer: 17156
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Tamil: Arava

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 3 Victory through GOD (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 4 Servants of GOD (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Portrait of Jesus (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. .

Woorde van Lewe 1 (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2 (in தமிழ் [Tamil])

(Download MP3 in Tamil: Arava) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Tamil - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Tamil - (The Jesus Film Project)
Oral Bible - Tamil - (Oral Bibles (Kairos))
Psalms & Proverbs - Tamil - Bible Society of India - (Talking Bibles)
Renewal of All Things - Tamil - (WGS Ministries)
The Bible - Tamil - ஆடியோ பைபிள் - (Wordproject)
The Jesus Story (audiodrama) - Tamil - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Tamil - (Audio Treasure)
The New Testament - Tamil - Bible Society of India - (Talking Bibles)
The New Testament - Tamil - Easy-to-Read Version - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Tamil (தமிழ்) - (The Prophets' Story)
Thru the Bible Tamil Podcast - (Thru The Bible)
Who is God? - Tamil (female voice) - (Who Is God?)
Who is God? - Tamil (male voice) - (Who Is God?)
Who is God? video - Tamil - (Who Is God?)

Andere namen voor Tamil: Arava

Arava

Waar Tamil: Arava wordt gesproken

Bahrain
Fiji
Germany
India
Malaysia
Mauritius
Netherlands
Qatar
Reunion
Singapore
South Africa
Sri Lanka
United Arab Emirates
United Kingdom

Dialecten verwant aan Tamil: Arava

People Groups who speak Tamil: Arava

Adaviar; Adi Dravida; Agamudaiyan; Alavan; Ambattan; Arandan; Arwa Mala; Bania, Chetti; Bharathar; Brahman; Brahman, Dravida; Brahman, Iyer; Brahman, Sholiar; Brahman, Tamil; Brahman, Vadama; Chackaravar; Chakkiliyan; Chayakkaran; Devendrakulathan; East Indian; Eravallan; Hill Pulayan; Idayan; Kadaiyar; Kaikolan; Kallan; Karumpuram; Kattunayakan; Kavara; Kavathi; Kepmaris; Koliyan; Kuda Korava; Kudumban; Kudumi; Kuravan; Maha Malasar; Malai Vedan; Malai Vellala; Malakkuravan; Mala Kuravan; Malasar; Malayali; Malayan, Caste; Maniyattikkaran; Marakkan, Muslim; Maravan; Mudugar; Mutali; Nadar; Nanjil Mudali; Navithan; Oochan; Paliyan; Pallar; Palleyan; Palliyan; Palliyar; Panan; Panikkan; Panisavan; Pannadi; Paraiyan; Pondicherry Catholic; Puthirai Vannan; Sahari; Samban; Sayankulam; Semman; Shaikh; Tamil Christian; Tamil Hindu; Tamil, Jaffna; Tamil Muslim; Tiruvalluvar; Valluvan; Vaniyan; Vannan; Vanniyan; Vathiriyan; Vellalan; Vettakkaran; Vettiyan; Viswakarma; Yatagiri;

Informatie over Tamil: Arava

Bevolkingsaantal: 66,000,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.