Georgian taalnaam

Taal Naam: Georgian
ISO Taalcode: kat
GRN Taal Nommer: 162
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Georgian

Audio opnamen beschikbaar in Georgian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Georgian [Portions of Lukes Gospel]

(Download  MP3 in Georgian) Audio Bible readings of small sections of specific, recognized, translated Scripture with little or no commentary. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Georgian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

-კარგი ამბავი [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Georgian) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Georgian

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Georgian - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Georgian - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Georgian - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Georgian - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Georgian (ქართული) - (Institute for Bible Translations, Russia)

Andere namen voor Georgian

Common Kartvelian
Georgiano
Georgien
Géorgien
Georgisch
Gruzin
Gruzinski
Kartuli
زبان گرجی
יהודי גרוזי
Грузинский
ქართული
喬治亞語
格魯吉亞語; 喬治亞語
格鲁吉亚语; 乔治亚语

Waar Georgian wordt gesproken

Armenia
Australia
Azerbaijan
Georgia
Iran
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Tajikistan
Turkey
Turkmenistan
Ukraine
United States of America
Uzbekistan

Dialecten verwant aan Georgian

People Groups who speak Georgian

Georgian; Inghiloi; Turk, Meskhetian; Yazidi;

Informatie over Georgian

Ander Inligting: Orthodox & Islam; Bible Translation.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.