Gissi taalnaam

Taal Naam: Gissi
ISO Taalcode: kss
GRN Taal Nommer: 1612
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Gissi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Gissi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Becoming a Friend of God (in Kisi, Southern: Tengia)

(Download  MP3 in Gissi) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Kisi, Southern: Tengia)

(Download  MP3 in Gissi) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Kisi, Southern: Tengia)

(Download  MP3 in Gissi) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kisi, Southern - (The Jesus Film Project)
Oral Bible - Kisi, Southern - (Oral Bibles (Kairos))
The New Testament - Kisi, Southern - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Gissi

Gisi
Gizi
Kisi
Kisi, Southern
Kissi
Kissien
Southern Kisi (ISO Taalnaam)

Waar Gissi wordt gesproken

Liberia
Sierra Leone

Dialecten verwant aan Gissi

People Groups who speak Gissi

Kissi, Southern;

Informatie over Gissi

Ander Inligting: SOME Understand LOMA, GBANDI, MENDI

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.