Kashinawa taalnaam

Taal Naam: Kashinawa
GRN Taal Nommer: 1603
ISO Taalnaam: Cashinahua [cbs]

Voorbeeld van Kashinawa

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Kashinawa

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Lives

(Download Jesus Lives MP3 in Kashinawa) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. (C31161).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Kashinawa) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64104).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kashinawa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A07590).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kashinawa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A10200).

Woorde van Lewe & Songs 3

(Download Woorde van Lewe & Songs 3 MP3 in Kashinawa) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A62931).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Juni Kuin - (The Jesus Film Project)
Scripture resources - Kashinawa - (Scripture Earth)
The New Testament - Junikuin - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kashinawa

Cachinaua
Cachinawa
Cashinahua
Cashinahuá
Cashinawa
Caxinaua
Caxinawa
Caxinawá
Hunikui
Kashinahua
Kaxinaua
Kaxinauá
Kaxinawa
Kaxinawá
Kaxynawa

Waar Kashinawa wordt gesproken

Brazil
Nigeria
Peru

Dialecten verwant aan Kashinawa

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Kashinawa.

Informatie over Kashinawa

Ander Inligting: Understand Portuguese, Marubo, Yami.; Losing mother tongue, New Testament 1980/2004.

Bevolkingsaantal: 7,500

Alfabetisering: 75

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.