Romani, Baltic: North Russian Romani taalnaam

Taal Naam: Romani, Baltic: North Russian Romani
ISO Taalnaam: Baltic Romani [rml]
GRN Taal Nommer: 16010
Language Scope: Unknown
Language State: Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Romani, Baltic: North Russian Romani

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

BALTITKO ROMANES [Romani Christian Songs 2] (in Baltic Romani)

(Download  MP3 in Romani, Baltic: North Russian Romani) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Goeie Nuus (in Baltic Romani)

(Download  MP3 in Romani, Baltic: North Russian Romani) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Goeie Nuus (No pictures) (in Baltic Romani)

(Download  MP3 in Romani, Baltic: North Russian Romani) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Romani Christian Songs (in Baltic Romani)

(Download  MP3 in Romani, Baltic: North Russian Romani) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Romani, Baltic - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Romani, Baltic: North Russian Romani

North Russian Romani

Waar Romani, Baltic: North Russian Romani wordt gesproken

Latvia
Poland

Dialecten verwant aan Romani, Baltic: North Russian Romani

People Groups who speak Romani, Baltic: North Russian Romani

Romani, Balkan;

Informatie over Romani, Baltic: North Russian Romani

Bevolkingsaantal: 100,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.