Tarahumara, Central taalnaam

Taal Naam: Tarahumara, Central
GRN Taal Nommer: 156
ISO Taalnaam: Central Tarahumara [tar]

Voorbeeld van Tarahumara, Central

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Tarahumara, Central

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LUKE Pt 1

(Download LUKE Pt 1 MP3 in Tarahumara, Central) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A34350).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Tarahumara, Central) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A21581).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Tarahumara, Central

C22850 DIAGNOSTIC A: North B: South Download DIAGNOSTIC A: North B: South MP3 in Tarahumara, Central (in Español [Spanish: Mexico])

A38332 Norte/Sur Diagnostic Download Norte/Sur Diagnostic MP3 in Tarahumara, Central (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Historias de Génesis en Tarahumara Central (Una serie de 4 videos) - (Recursos En Idiomas Indigenas)
Jesus Film Project films - Tarahumara, Central - (The Jesus Film Project)
La Oveja Perdida en Tarahumara Central (The Lost Sheep) - (Recursos En Idiomas Indigenas)
Scripture resources - Tarahumara, Alta - (Scripture Earth)

Andere namen voor Tarahumara, Central

Central
Ralamuli ra'icha
Ralámuli ra'ícha
Raramuri
Samachique
Tarahumara
Tarahumara: Samachique

Waar Tarahumara, Central wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Tarahumara, Central

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Tarahumara, Central.

Informatie over Tarahumara, Central

Ander Inligting: Semi-literate in (Spanish), Close To: Oeste; Primitive; Farm/Hunt.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.